Zašto je posao virtuelnog asistenta veoma popularan i tražen?

Webinarijum: Šta je virtuelni asistent?

Priča o tome kako je Nikolina Andrić postala virtuelni asistent.

Osobama koje traže posao poslovnog sekretara skoro nikada ne pada na pamet da malo prouče na internetu šta je DANAS aktuelno da se radi od poslova kada je reč o čuvenom poslu “sekretarice”. U slučaju virtuelnog asistenta, radi se o osobi koja pomaže (asistent) u poslu obično manjih kompanija.

Postoji nekoliko važnih karakteristika savremenog poslovanja koje neverovatno aktuelizuju ovaj posao – jer postoji velika potreba:

  • Više od 10 godina živimo u vremenu u kojem nije neophodno da sedite na radnom mestu, već i u Srbiji možete da radite posao od kuće i za domaće i za inostrane kompanije. Mnogima je i danas mišljenje da ako ne sedite na nekom radnom mestu sa radnim vremenom – to nije posao!
  • Posao virtuelnog asistenta, odnosno savremenog poslovnog sekretara podrazumeva veoma često i vođenje računa o veb sajtu kompanije, odnosno ažuriranje veb sajta. Ovo se odnosi kako za klasične veb sajtove, tako i za veb prodavnice. Što bolje znate ovo da radite – u Srbiji postoji velika potražnja za kvalitetnim radnicima iz ove oblasti.
  • Poslovni sekretari danas vode veoma često računa o toku različitih projekata putem alata za Task /ili Project Management, što znači i da je to potrebno naučiti. Postoji mnogo besplatnih alata za ovaj posao i lako se uče!

Za sve one koji su zainteresovani za ovaj tip posla, preporuka je da završe napredni kurs za MS Office paket (naročito za MS Word i MS Excell). Dobro poznavanje rada u programima za rad u kancelarijama drastično povećava šanse za dobijanje ovog veoma traženg posla danas – posla virtuelng asistenta.

Urađeno na osnovu teksta „Šta je virtuelni asistent? Obuka za savremene poslovne sekretare ili sekretarice

Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Uz kupljen seminar, dobija se besplatno štampana knjiga - Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru. Troškovi dostave su uključeni u cenu, za dostavu u Srbiji.
2.990,00 RSD

Pročitajte još i:

 

Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare