Urednik bira

Sve srednje škole u Srbiji dobiće knjigu „Kako do posla u 21. veku…“

Knjiga „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru“ je do sada podeljena ili prodata u preko 2.000 primeraka. Ova knjiga je u 2016. g. doživela je veoma specifično drugo izdanje – uz pomoć nevladine organizacije “Živojim Mišić” tokom 2016. i 2017. godine podeliće se ukupno oko 3.000 knjiga u svim srednjim školama u Srbiji!

U uvodu drugog izdanja knjige, između ostalog piše:

“Udruženje za podsticanje preduzetništva ‘Živojin Mišić’ u saradnji sa autorima, poklonilo je po nekoliko primeraka knjige svim srednjim školama u Srbiji.

‘Želja nam je da se kroz ovaj projekat mladi što pre upoznaju sa realnim potrebama 21. veka i da ih podstaknemo da rade na sebi, na svom znanju i veštinama, svojim idejama i privatnim poslovima, te da tako dugoročno podstičemo uspešniju ekonomiju i društvo, manju nezaposlenost i preduzetništvo i Srbiju učinimo boljim mestom za život’.”

Kompanija Devana Technologies je osnovala NVO “Živojin Mišić” i finansira njen rad izdvajanjem sredstava iz profita. Kako je u septembru ove godine poznata svetska kompanija Godaddy kupio glavni proizvod kompanije Devana Technologies – Manage WP, aktivnosti NVO “Živojin Mišić” su se prilagodile novim okolnostima, te je dogovoreno da se nastavak podele knjiga i predavanja po školskim upravama nastavi od februara 2017. g.

Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Uz kupljen seminar, dobija se besplatno štampana knjiga - Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru. Troškovi dostave su uključeni u cenu, za dostavu u Srbiji.
2.990,00 RSD

Dosadašnje reakcije na knjigu – “Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor”

Kako je prošlo sasvim dovoljno vremena od objavljivanja ove knjige, “iskristalisala” su se i mišljenja o njoj:

  • Ovu knjigu smo nazvali “Kako do posla u 21. veku...” sa ciljem da već u naslovu postavimo veoma važno pitanje na koje knjiga daje odgovor – što je aktuelno u mnogim državama sveta gde postoji velika nezaposlenost. Ispostavilo se da glavna ciljna grupa – osobe bez posla, nisu naročito zainteresovane da kupuju ovu knjigu. Ne zbog toga što nemaju para za nju – nezaposlenost postoji samo ako postoji neko ko finansira onoga ko je nezaposlen! I na internetu i na samoj knjizi lako se vidi da je namenjena menjanju razmišljanja o tome šta je danas posao – da on ne pada s neba, i to ODMAH, da nije problem u drugima – već treba da se radi i za to treba da prođe vreme! Oni koji nemaju posao uglavnom traže instant rešenja, a ona ne postoje!
  • Sa druge strane, osobe koje su započele proces promene razmišljanja o tome šta je danas posao, kao i oni što poznaju aktuelne probleme posla i zapošljavanja – imaju veoma pozitivno mišljenje o knjizi, i oni najviše kupuju knjigu.

Pogledati video o predstavljanju knjige (video radi – pritisnuti „play“ dugme).

Kako doći do knjige, pratiti dešavanja u vezi sa njom, ili zaraditi od knjige “Kako do posla u 21. veku…”?

kako-do-posla seminar + knjiga besplatno
Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” može se kupiti preko posebnog sajta, a preko distributera knjiga Makart knjiga se može naći i u knjižarama po Srbiji. Važno je napomenuti da se knjiga nakon kupovine preko posebnog sajta može direktno preuzeti u Beogradu (Zemun), u Banja Luci i Sarajevu. Kupovina van Srbije omogućena je plaćanjem putem PayPala.

Preporuka je da naručite seminar “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku”, uz koji se dobija besplatno ova knjiga. Ova ponuda važi za Srbiju, kao i za BiH – kada se knjiga preuzima u Banja Luci ili Sarajevu. Za ostale lokacije plaćaju se troškovi distribucije knjige.

Dešavanja i novosti oko knjige, uključujući i nastavak podele knjige po srednjim školama u Srbiji možete pratiti preko Fejsbuk stranice knjige, preko posebnog dela sajta Udruženja za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić”, preko YouTube Play liste, kao i preko servisa za distribuciju saopštenja PRobjave.com.

Ako imate veb sajt ili vidljive naloge na društvenim mrežama, u mogućnosti ste da zaradite od preporuka za kupovinu ove knjjige, preko partnerskog programa o kojem možete detaljnije pročitati preko direktorijuma Provizija.rs. Provizija po prodatoj knjizi je 30%, a da biste bili u mogućnosti da zaradite od prodaje ove knjige potrebno je da se prijavite na affiliate marketing mrežu PartnerskiProgrami.net (tekst o ovom servisu).

Detaljnije o planovima za podelu knjiga u srednjim školama u Srbiji, pročitajte ovde.

Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Uz kupljen seminar, dobija se besplatno štampana knjiga - Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru. Troškovi dostave su uključeni u cenu, za dostavu u Srbiji.
2.990,00 RSD
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare