Urednik bira

Kako da se vest o vašoj firmi pojavi u (onlajn) medijima – Servis PRobjave.com

PRobjave.com je servis za internet distribuciju vesti i saopštenja za javnost koji postoji od 2009. g., i do sada ga je koristilo preko 2.000 kompanija.

Svaka objavljena vest preko ovog servisa se distribuira na nekoliko desetina onlajn medija, a konkretan broj medija koji preuzima vesti sa ovog servisa zavisi od većeg broja faktora:

  1. Kvalitet, zanimljivost i aktuelnost same vesti. Ako je vest ili saopštenje realno aktuelno, zanimljivo ili važno – veliki broj osoba će onlajn doći do ovakvog sadržaja preko servisa PRobjave.com. Takva vest će se puno deliti preko društvenih mreža, preuzeće je i klasični (onlajn) mediji, a za rezultat će imati i veću vidljivost na pretraživačima.
  2. U zavisnosti od same tematike vesti zavisi i broj objava na specijalizovanim sajtovima koji prate tu tematiku, pa se broj objava adekvatno povećava porastom broja specijalizovanih sajtova koji tu tematiku objavljuju.
  3. U zavisnosti od geografske određenosti saopštenja zavisi i koliki će broj lokalnih i regionalnih online medija dodatno objaviti saoštenje.
  4. Sva saopštenja sa servisa PRobjave.com automatizovano objavljuje preko 20 Web lokacija.
  5. Objavljena saopštenja su dostupna velikom broju novinara i medijskim redakcijama, i u zavisnosti od zainteresovanosti klasičnih medija za konkretnu tematiku saopštenja zavisi da li će ono biti upotrebljeno za kreiranje vesti na nekom od klasičnih medija ili ne.

Servis je dostupan čitalačkoj Web publici od preko 2 miliona osoba na mesečnom nivou, a najveći servisi koji prenose ova saopštenja su News.google.rsNaslovi.net i Vesti.rs.

probjave-com-saopstenja

 

Ko sve koristi servis PRobjave.com?

Ovaj servis za distribuciju saopštenja je prilagođen raznorodnim potrebama različitih vrsta kompanija:

  • Velikim kompanijama i PR agencijama koje preko ovog servisa plasiraju različite objave saopštenja za javnost zbog povećanja broja (onlajn) medija koje objavljuju njihove vesti. Pregledajući stranice ovog servisa sa objavljenim vestima i saopštenjima može se videti koje sve poznate kompanije imaju objave na ovom servisu.
  • Manjim i velikim kompanijama sa sopstvenim PR službama koje imaju želju da objave mnogo veći broj vesti i saopštenja nego što bi im to bilo moguće putem klasičnih medija. Ako npr. kompanija ima u toku jednog ili više dana nekoliko vesti koje želi da objavi preko klasičnih medija, to će se veoma retko desiti sem ako se ne plati prilična suma novca, dok se putem servisa PRobjave plasira svaka objavljena vest za drasnično manju cenu.
  • Kompanijama koje nemaju svoja PR odeljenja moguće je putem ovog servisa obezbediti kreiranje vesti, koja se nakon odobrenja predstavnika kompanije plasira putem servisa PRobjave.com. Ovakve vesti se mogu koristiti i za druge potrebe kompanije (plasiranje preko društvenih mreža, kompanijski blog, itd.).

Ako ste zainteresovani da besplatno isprobate mogućnosti ovog servisa i da dobijete informaciju o veoma povoljnim aranžmanima za objavu većeg broja vesti na mesečnom nivou, slobodno pošaljite email na adresu: redakcija (at) probjave.com.

Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare