The Founder (2016) – Poučna poslovna i lična priča o nastanku McDonald’s-a

Film The Founder (IMDB 7.2) iz 2016. g. (prikaz na srpskom) je veoma poučna priča o nastanku kompanije McDonald’s. Zasnovana na činjenicama, „The Founder“ je priča o čoveku koji veruje da ništa ne može da nadmaši uspeh. Preporuka je da se pročita prilično detaljan istorijat kompanije McDonald’s sa Wikipedije.

Ovo je priča koja bi svakako trebali da pogledaju svi oni koje interesuje priča o pokretanju posla, preduzetništvu i prelasku iz malog u veliki biznis. U filmu su prikazani mnogi detalji koji govore o realnosti vođenja samostalnog biznisa, o padovima koji se dešavaju kada se misli da ste postigli uspeh, o neuspesima u privatnom životu kao posledice „izgaranja“ na sopstvenom poslu, o prepoznavanju prilika, o tome šta bi investicioni biznis realno trebalo da predstavlja… Takođe, film prikazuje kako je MCDonald’s postao kompanija koja je upravo suprotna od onoga kako su je zamislili njeni osnivači…

Ako vas interesuje priča o poslovnom modelu McDonald’s-a, trebalo bi da pročitate ovdašnji tekst „Da li vaša omiljena ćevabdžinica može postati uspešna kao McDonald’s?„.

U međuvremenu, možete pogledati dokumentarini film o stvaranju MCDonald’s imperije, koja se nimalo slučajno vezuje za priču o „Američkom snu“.

Ili, pogledajte top listu pet najboljih dokumentaraca o ovoj kompaniji

Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Uz kupljen seminar, dobija se besplatno štampana knjiga - Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru. Troškovi dostave su uključeni u cenu, za dostavu u Srbiji.
2.990,00 RSD

 

 

Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare