Dokazano: Razvoj socijalnih veština povećava šansu dolaska do posla

Studija o porastu značaja socijalnih veština (koliko se dobro i kako slažemo sa okolinom) Davida J. Deminga sa Harvarda pokazuje konstantan porast potražnje za poslovima sa komponentom društvenosti u poslednjih 30 godina.

Grafikon koji predstavlja rezultate ovog istraživanja takođe pokazuje da porast tehničkih znanja, naročito onih koji se vezuju sa poznavanjem matematike ima konstantno uzlaznu putanju zavisnosti dolaska do posla u prethodnih 30 godina.

David Deming potvrđuje da su socijalne veštine bile vitalno važne za dolazak do posla u prethodnih 30 godina, i da će se taj trend sigurno nastaviti u narednim godinama.

Druga istraživanja koja proučavaju veštine koje će biti aktuelne u narednih 10-20 godina za dolazak do posla pokazuju da će upravo kombinacija ličnih veština (društvenih, saznajnih…) i tehničkih veština biti presudna za lakši dolazak do posla i u budućnosti.

Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Seminar + GRATIS knjiga - Kako do posla u 21. veku
Uz kupljen seminar, dobija se besplatno štampana knjiga - Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru. Troškovi dostave su uključeni u cenu, za dostavu u Srbiji.
2.990,00 RSD

 

 

Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare